LIVE
LIVE

BLOG

O poartă spre inimile Mongoliei

Ioan B. | 09 mai 2017

Ne-am dorit ca în Mongolia să existe un loc în care oamenii, creștini și necreștini să poată veni împreună, pentru a se cunoaște, pentru a povesti, pentru a-L cunoaște pe Domnul sau pentru a avea un timp de calitate cu întreaga familie. Domnul a pus aceeași dorință în inima unei familii din Singapore, care a facut pași concreți, prin credință, iar la sfârșitul anului 2016 s-a deschis Story Hub Book-Cafe.

În acest loc, credem că povestea vieții fiecăruia dintre noi este parte din Marea Poveste pe care o scrie Dumnezeu. Faptul că zilnic interacționăm cu diferiți oameni, nu este o întâmplare, ci o oportunitate pe care Dumnezeu ne-o oferă. De aceea, am deschis Story Hub, un loc unde oamenii se pot cunoaște și pot să-și împărtășească povestea vieții lor.

Avem o varietate de cărți în engleză pentru toate vârstele. Părinții pot să aibă un moment de respiro, în timp ce copiilor li se citește o poveste sau fac lucru manual împreună cu voluntarii noștri.

story hub mongolia

Prin întâlnirea săptămânală pentru mame și cea pentru bărbați, căutăm să aducem o învățătură biblică în domeniul vieții de familie, deoarece în Mongolia, poate mai mult ca în România, relațiile dintre soți sunt de multe ori superficiale, iar părinții petrec puțin timp cu copiii lor.

Prin cluburile de limba engleză pentru copiii și pentru adulți, căutăm să interacționăm cu oameni noi și să îi ajutăm în dezvoltarea personală, căutând în același timp oameni ai păcii, care Îl caută pe Dumnezeu și cărora să le putem vorbi despre Autorul Suprem și planul Lui pentru salvarea oricărui om.

story hub mongolia

Pentru a reuși să slujim oamenilor în fiecare săptămână, Dumnezeu a adus împreună voluntari din Mongolia, Singapore, România și USA, astfel că majoritatea activităților sunt oferite gratuit. În viitor sperăm ca prin vânzările pe care le avem la cafenea (cafea, ceai, suc, prăjituri, sandwich-uri, pizza) să putem acoperi cheltuielile lunare, dar până atunci funcționarea centrului depinde de donațiile oamenilor pe care Dumnezeu îi sensibilizează. Vă invităm deci să vă rugați pentru echipa noastră și pentru oamenii cu care interacționăm, să donați pentru acest proiect și de ce nu, să ne vizitați în Mongolia pentru a sluji cu darurile dumneavoastră!

Arhivă


2017

decembrie  [1]octombrie  [1]iulie  [1]mai  [5]aprilie  [5]februarie  [6]ianuarie  [13]

Categorii


Familii  [3]Tineri  [7]Copii  [6]Misiune  [4]Credință  [7]Lumea de dincolo  [6]

Alte articole

09
04.17

Grupul IANIS - oratoriu de Crăciun

În anul 2014, grupul IANIS al școlii duminicale au susținut un program special cu prilejul sărbătorii Nașterii [...]

15
01.17

6. Raiul lui Dumnezeu

Obiectivul nostru este să punem în evidenţă învăţătura biblică despre locul de răsplătire şi mângâiere, [...]

01
01.17

Sfaturi biblice pentru tineri

„Toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nimic [...]

Un concept      Programming  

Copyright © 2020 Biserica Emanuel Sibiu. Toate drepturile rezervate.