LIVE
LIVE

DESPRE NOI

Echipa de conducere


Ioan Brie

Ioan Brie

PASTOR
[email protected]

Cadru universitar la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti, specializat pe teologia Noului Testament şi morală creştină; membru în Consiliul Bisericesc al Cultului Creștin Penticostal din România; din 2014, rector al Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti. Este căsătorit cu Laura.

Pasiunea mea arzătoare este să slujesc lui Dumnezeu cu toată puterea, în mijlocul Bisericii Sale. În anul 1996, la vârsta de 22 ani, am fost ordinat ca pastor în Biserica Emanuel. Am crescut cu Biserica Emanuel, iubesc Biserica Emanuel şi cred în viitorul pregătit de Dumnezeu pentru această biserică.

 

Absolvent al Institutului Teologic Penticostal București; licențiat în teologie la Facultatea de Teologie Reformată din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Este căsătorit cu Sanda și au patru copii și doi nepoți.

Pasiunea mea este să duc oamenilor vestea bună a Evangheliei, în vederea stabilirii unei relații vii cu Dumnezeu și să le acord suport spiritual în menținerea acestei relații. Păstoresc Biserica Emanuel de 35 de ani, fiind implicat în această perioadă și în coordonarea și îndrumarea bisericilor penticostale la nivel de județ și la nivelul Comunității Regionale.

Iosif Tirla

Iosif Tirla

PASTOR
[email protected]

 
Petru Moroșan

Petru Moroșan

PASTOR
[email protected]

Absolvent al Institutului Teologic Penticostal București – promotia 2000; absolvent al unui Master în Teologie la Universitatea București

Fac parte din Biserica Emanuel din 1995 și slujesc ca pastor cu responsabilități în mai multe biserici penticostale din zona Sibiului. Pentru mine, slujirea semenilor înseamnă ascultarea problemelor lor și consiliere. În viața mea, caut să împlinesc cuvântul apostolului Pavel scris corintenilor: „Călcați pe urmele mele, întrucât și eu calc pe ale lui Hristos”.

 

Absolvent al Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti și al unui Master în Teologie. Este căsătorit cu Roxana și au împreună 6 copii.

Slujirea lui Dumnezeu este esența vieții de credință. Fără aceasta, viața nu e trăită la potențialul maxim. De aceea, cuvintele apostolului Pavel: „Pentru mine, a trăi este Hristos!” reprezintă motivația supremă a existenței mele pe acest pământ.

Toader Omelcu

Toader Omelcu

PASTOR
[email protected]

 
Lucian Birda

Lucian Birda

PASTOR
[email protected]

Absolvent 2009 al Colegiului Biblic Veritas; absolvent 2016 al Institutului Teologic Penticostal din București. Este căsătorit cu Ligia și au o fetiță de 13 ani.

Ca și credincioși existăm pentru a manifesta realitatea lui Cristos înaintea lumii. Viziunea mea este să îi echipez pe credincioși pentru a trăi o viață de integritate spirituală, caracterizată prin: dedicare plină de pasiune pentru Cristos; trăire la cel mai înalt standard, în acord cu Sfânta Scriptură; puritate morală; familii exemplare; îndrăzneală evanghelistică și implicare socială.

 

Absolvent al Institutului Teologic Penticostal din București. Este căsătorit cu Cristina și împreună au un fiu.

Crezul meu este că a fi asemenea lui Hristos nu este un ideal de neatins, ci o provocare zilnică pentru o trăire practică. Familia este elementul central al vieții mele, locul în care ofer și primesc zi de zi, dragoste, sprijin și putere.

Caius Giurgiu

Caius Giurgiu

PREZBITER
[email protected]

 
Lucian Vecerdea

Lucian Vecerdea

PREZBITER
[email protected]

Absolvent al Institutului Teologic Penticostal din București, promoția 2012-2016. În prezent, este înscris la programul de Master, Biblie și Societate, din cadrul ITPB. Este căsătorit cu Cristina și au împreuna o fetiță.

Convins de chemarea lui Dumnezeu, dezideratul meu este să îmi dedic viața pentru propovăduirea Evangheliei Domnului Isus și să slujesc lui Dumnezeu acolo unde vrea El, când vrea El și cum vrea El. Fundamentul biblic pe care construiesc lucrarea sunt cuvintele apostolului Pavel din Romani 12:11 „Slujiți Domnului” și 1 Timotei 6:12 „Luptă-te lupta cea bună a credinței”.

 

Departamentul de muzică și scoală duminicală. Este căsătorit cu Mihaela și împreună au patru copii.

Lucrarea cu copiii ocupă un loc special în inima mea, deoarece sunt preocupat de viitorul celor mici, în ceea ce privește cunoașterea lui Dumnezeu și mântuirea lor.

Beniamin Pitariu

Beniamin Pitariu

DEPARTAMENT MUZICĂ
[email protected]

 
Laurențiu Văcar

Laurențiu Văcar

PREZBITER
[email protected]

Absolvent al Facultății de Științe Economice „Lucian Blaga” din Sibiu, licențiat în economie, specializarea Management; absolvent al Colegiului Biblic Penticostal Emanuel Sibiu; în prezent student la ITP București. Este căsătorit cu Anca și au împreună două fetițe.

Fac parte din Biserica Emanuel Sibiu din 2008. Am fost botezat în Biserica Emanuel, am crescut spiritual în Biserica Emanuel, m-am format ca slujitor în această biserică și slujesc ca prezbiter în Biserica Emanuel și în bisericile din sector. Dorința și rugăciunea mea este să rămân în centrul voii lui Dumnezeu și împreună cu cei din casa mea să slujim Domnului.


Dorești să iei legătura cu noi?

   Contactează-ne

Un concept      Programming  

Copyright © 2020 Biserica Emanuel Sibiu. Toate drepturile rezervate.