LIVE
LIVE

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Biserica Emanuel Sibiu. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.bisericaemanuelsibiu.ro. (denumită în continuare: „Site-ul”)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1 Dacă sunteți vizitator al Site-ului și folosiți formularul de la secțiunea Contact, Biserica Emanuel Sibiu va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră.

III. Scopurile și temeiurile prelucrării

III.1. Biserica Emanuel Sibiu prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru oferirea de Dedicații muzicale, pentru încasarea donatiei și pentru a putea lua legătura cu dvs. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scopuri este necesară pentru a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare la momentul completării câmpurilor cu date.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Biserica Emanuel Sibiu poate prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Radio Vocea Evangheliei Sibiu. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, Biserica Emanuel Sibiu va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În situaţia în care sunteți abonat la Newsletter și vă exercitați opțiunea de a nu mai primi mesaje din partea noastră prin dezabonare la finalul e-mail-ului, nu vă vom mai trimite e-mail-uri de acest gen. Dezabonarea nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Biserica Emanuel Sibiu va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Radio Vocea Evangheliei Sibiu poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Biserica Emanuel Sibiu în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Biserica Emanuel Sibiu pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

YouTube API

Site-ul folosește serviciile furnizate de YouTube API, pentru a afisa link-uri catre video-urile de pe canalul de YouTube al Bisericii Emanuel Sibiu, precum si pentru a prezenta transmisiile live de pe YouTube.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: [email protected].

Un concept      Programming  

Copyright © 2020 Biserica Emanuel Sibiu. Toate drepturile rezervate.