LIVE
LIVE

DETALII EVENIMENT

Marșul pentru viață

25
martie

13:00 ― 16:00


@orașul Sibiu


În data de 25 martie, toți sibienii care doresc să apere valorile creștine ale vieții și ale familiei vor participa la Marșul pentru viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”.

România ocupă locul a doilea în lume în statistica numărului de avorturi raportat la populația actuală (Rusia este pe locul întâi): 22.743.390 de avorturi legale, chirurgicale, doar în spitalele de stat, în perioada 1958–iunie 2016, față de o populație de 19.760.000 de persoane la 1 ianuarie 2016.

În condițiile în care civilizația tradițională și spiritualitatea românească nu au valorizat avortul, numărul uriaș de avorturi este cauzat de ignorarea problematicii crizei de sarcină și de existența unei mentalități publice pro-avort, ambele cu rădăcini în perioada și în ideologia comunistă.

Luna pentru viață și Marșul pentru viață sunt apolitice și neconfesionale, dar sunt deschise participării tuturor confesiunilor religioase și formațiunilor politice. Prin Marșul pentru viață nu promovăm interzicerea legală a avortului și nici un fel de violență împotriva femeii, ci promovăm conștientizarea societății și sprijinirea femeii să nască viața pe care o poartă în ea.

În Sibiu, marșul va începe la ora 13.00 din fața Catedralei Ortodoxe de pe str. Mihai Viteazu, având traseul Mihai Viteazu - Calea Dumbrăvii - Nicolae Bălcescu - Piața Mare. În Piața Mare vor avea loc mai multe luări de cuvânt din partea organizatorilor și ai altor membri ai societății civile și religioase din oraș.

@orașul Sibiu
27
aprilie

Conferința pentru familii

27―29 apr
Biserica Emanuel Sibiu

Detalii

Un concept      Programming  

Copyright © 2017 Biserica Emanuel Sibiu. Toate drepturile rezervate.